Interieurbouw Friesland

Dankzij onze 35 jarige ervaring in het vak, gaan wij elke interieurbouw uitdaging met liefde aan. Wij willen graag samen met u werken aan de mooiste, slimste, meest tijdloze en duurzame interieurs. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Interieurbouw bedrijven

 

De eerste indruk van uw interieur op uw klant is super belangrijk. Maar ook de werkomgeving voor u en uw medewerkers is van groot belang. Daarom kijken wij altijd vanuit verschillende perspectieven om tot het beste resultaat te komen. Hierbij vinden we het belangrijk om nauw samen te werken met de klant en goed te luisteren. Zo kunnen wij met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak een prachtig interieur neerzetten voor uw bedrijf.

We hebben veel ervaring in het bouwen van interieurs voor kantoren, showrooms, musea.

Bekijk hier impressies van door ons ontwikkelde bedrijfsinterieurs. 

interieurbouw-bedrijf-thumb

Interieurbouw particulieren

 

Een goed interieur zorgt ervoor dat je je echt thuis voelt in je huis. Je houdt van mooie dingen en wilt hier het liefst elke dag van genieten. Vooral als liefhebber van unieke interieurs en design is een interieur of meubelstuk van hoog niveau een belangrijk onderdeel van een woning.

Wij zijn zelf enorme liefhebbers van interieurs en vinden het geweldig om u als klant mee te nemen in de wereld van interieurbouw om tot een prachtig interieur of meubelstuk te komen.

We bouwen zowel volledige interieurs als kasten, tafels, keukens en badkamermeubels.

Bekijk hier impressies van door ons ontwikkelde interieurs en meubels voor particulieren. 

Van passie naar product

Wij worden blij van een goed ontwerp, mooie materialen en extreem nauwkeurige afwerking. Dit passen wij dagelijks met plezier toe. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak garanderen wij u hoge kwaliteit en een persoonlijke manier van samenwerken.

Waarom Peter Loerts Interieurbouw?

  • Persoonlijke samenwerking met de klant
  • Meedenken in plaats van alleen uitvoeren
  • We nemen alleen genoegen met de hoogste kwaliteit
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Alle soorten materialen mogelijk
  • Flexibel
  • Friese nuchterheid